ZAANDAM - Een 54-jarige man uit Bulgarije is op woensdagochtend aangehouden voor betrokkenheid bij een steekincident aan de Zuiddijk. Een 52-jarige vrouw uit Zaandam raakte hierbij gewond en is overgebracht naar het ziekenhuis. Vermoedelijk is het incident ontstaan vanuit onenigheid in de relationele sfeer.

Rond 05.45 uur kreeg de politie de melding. Toen agenten arriveerden troffen zij de gewonde vrouw aan. Het slachtoffer werd door de ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Kort na het steekincident werd de verdachte aangehouden.

Getuigenoproep
De recherche doet onderzoek naar de toedracht van het steekincident en wil graag in contact komen met mensen die informatie hebben over het incident. Heeft u iets gezien of gehoord rond 05.45 uur aan de Zuiddijk? Of heeft u andere informatie over deze zaak? Neem dan contact op met de politie via het telefoonnummer 0900-8844. De politie neemt ook graag kennis van eventuele (camera)beelden. U kunt ze uploaden via dit formulier onder vermelding van zaaknummer: 2021166352. Informatie delen kan ook anoniem: bel dan Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.