KOOG AAN DE ZAAN - Alle remmen gingen los bij een automobiliste die gisteravond in Koog aan de Zaan pech kreeg en strandde. Nadat de Wegenwacht was gearriveerd om haar te helpen, kreeg de vrouw ruzie met haar 'reddende engel' over de plek waar haar auto naar toe zou worden gesleept.

De automobiliste, een 45-jarige Wormerveerse, kreeg panne op de Pinkstraat in Koog aan de Zaan. Ze belde de ANWB, maar toen de medewerker van de Wegenwacht was gearriveerd en de auto had geïnspecteerd, liep het uit de hand.

Ruzie
De mededeling dat haar auto niet ter plekke kon worden gerepareerd, kon de vrouw niet verkroppen. Vervolgens ontstond er ook nog ruzie over de locatie waar haar voertuig naar toe zou worden gebracht. Ze werd erg recalcitrant, aldus de politie.

Door het lint
De Wormerveerse ging vervolgens door het lint. Een flinke rochel verliet de mond van de boze dame en kwam op de ANWB-medewerker terecht. Ook verkocht ze de behulpzame ANWB'er een trap.

De vrouw zit vast en wordt vandaag verhoord. Er is aangifte tegen haar gedaan wegens belediging van een ambtenaar in functie. Dat laatste komt doordat ze toegesnelde agenten uitschold voor 'racisten'.