ZAANDAM - De politie is op zoek naar getuigen van een straatroof die donderdagavond plaatsvond in de Prinsenstraat. Een 15-jarige jongen uit Zaandam werd beroofd van zijn persoonlijke bezittingen. Ook werd een 15-jarige jongen uit Zaandam in zijn gezicht geslagen.

Rond 19.00 uur zaten de slachtoffers samen met twee vrienden aan de Prinsenstaat, tegenover een supermarkt, te kletsen en muziek te luisteren toen zij werden aangesproken door twee jongemannen. Vervolgens werd het 15-jarige slachtoffer in zijn gezicht geslagen. Zijn vriend werd beroofd van zijn persoonlijke bezittingen. Hierna gingen de verdachten er vandoor in de richting van de Herman Gorterschool aan de Burgemeester Smitstraat.

Getuigenoproep
De politie wil graag in contact komen met mensen die informatie hebben over dit incident. Heeft u rond dit tijdstip iets gezien of gehoord in de omgeving van de Prinsenstraat? Mocht u op een andere manier weten wie bij dit incident betrokken zijn? Of heeft u andere informatie over deze zaak? Neem dan contact op met de politie via het telefoonnummer 0900-8844. Informatie delen kan ook anoniem: bel dan Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.