ZAANDAM - Woensdag rond 11:00 uur werd een winkel aan de Drielse Wetering overvallen door een onbekende man. Niemand raakte hierbij gewond. De verdachte ging na de overval te voet ervandoor, vermoedelijk in de richting van de Jagersplas. De politie heeft een onderzoek ingesteld en is op zoek naar getuigen en camerabeelden.

Aan het einde van de ochtend kwam de man de winkel binnenlopen en riep naar het personeel. Hij wist snel bij de kassa te komen en vluchtte daarna met een onbekend geldbedrag weer de winkel uit. De politie werd gewaarschuwd en deze startte direct een zoekactie. Ook werd een oproep gedaan op Burgernet. Ondanks alle inzet werd de verdachte niet meer aangetroffen.

Signalement
De verdachte was een lange man met een dun postuur en een lichte huidskleur. Hij droeg een lange donkere jas met capuchon, een lichte broek en donkerkleurige sneakers. Ook had hij een tasje om zijn schouder.

Getuigen/beelden gezocht
Voor het onderzoek is de recherche op zoek naar getuigen. Heeft u rond 11:00 uur de overval aan de Drielse Wetering gezien en de politie nog niet gesproken? Was u in de buurt en heeft u de verdachte voor of na de overval zien lopen? Heeft u een camera in de omgeving bij uw woning/ bedrijf of auto en beelden van betrokkenen? Of heb je andere informatie over deze zaak? Neem contact op met de politie via 0900-8844 of bel anoniem met 0800-7000. Ook kun je tips en beelden direct sturen via het tipformulier.

2022066271