WORMERVEER - Dinsdag 9 januari vond bij een tabakszaak aan het Marktplein in Wormerveer een ramkraak plaats. De politie doet onderzoek en zoekt getuigen en camerabeelden.


Rond 03.05 uur reed een personenauto de winkel binnen. Twee personen hebben vervolgens een nog onbekend aantal goederen buitgemaakt. Na de ramkraak zijn de verdachten gevlucht in de richting van de Noorderstraat. Na een zoekslag heeft de politie niemand meer aangetroffen.

De politie zoekt getuigen

Van de verdachten is geen duidelijk signalement bekend, behalve dat zij geheel in het zwart waren gekleed. De politie komt graag in contact met getuigen of mensen die ons meer kunnen vertellen over deze ramkraak.

Weet u meer over dit incident, neem dan contact op via 0900-8844. Mocht u het eng of spannend vinden om te melden, dan kan dat ook altijd anoniem. Maak dan gebruik van Meld Misdaad Anoniem (0800-7000). De politie neemt ook graag kennis van eventuele beelden die in de buurt zijn gemaakt tussen 02.45 uur en 03.15 uur, bijvoorbeeld van dashcams of deurbelcamera’s. U kunt ze uploaden via dit formulier onder vermelding van 2024005921.