ZAANDAM - Op donderdagavond 15 februari rond 20.30 uur werd een elektronicawinkel aan de Gedempte Gracht in Zaandam overvallen. Zoekacties van de politie hebben tot nu toe niet geleid tot aanhoudingen. Was u getuige of heeft u meer informatie? Neemt u dan contact op met de politie.


Tijdens de overval namen twee donkergeklede mannen meerdere goederen mee waarbij het personeel met een steekwapen werd bedreigd. Na afloop vertrokken zij op een lichtgekleurde scooter. De twee verdachten zijn tussen de 16 en 20 jaar oud en hebben een lichtgetinte huidskleur. Zij hadden donkere kleding aan en droegen een bivakmuts. Eén van hen droeg een broek met strepen, waarschijnlijk van het merk Adidas en was in het bezit van een grijze sporttas.

De politie is nog op zoek naar aanvullende informatie. Was u getuige en hebt u nog niet met de politie gesproken of heeft u beelden van gisteravond gemaakt op de Gedempte Gracht, de Stationsstraat, of in het gebied daartussen, belt u dan met de politie op 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.