ZAANDAM - Onbekenden hebben gisteren in Zaandam met geweld een jongen hun auto ingesleurd en mishandeld. Het slachtoffer is daarna verderop de auto uitgezet.

De ontvoering en mishandeling vonden gisteravond plaats in de Wibautstraat. Het jonge slachtoffer stond rond 20.00 uur met een vriend voor een woning toen er een witte auto aan kwam rijden en voor hem stopte. De jongen werd met geweld de auto ingetrokken en mishandeld. Bij een fastfoodrestaurant werd het slachtoffer uit de auto gezet.

De politie deed gisteravond onderzoek in de Wibaustraat naar het incident waarbij omstanders mogelijk een vuurwapen zouden hebben gezien. Een woordvoerder van de politie bevestigt aan NH Nieuws dat het om dezelfde zaak gaat, maar stelt dat er momenteel geen aanwijzingen zijn om te denken dat er inderdaad een vuurwapen zou zijn getrokken.

Onbekend letsel
De jongen is met onbekend letsel zelfstandig naar het ziekenhuis gegaan en moet nog door de politie gehoord worden. De politie zoekt nog naar getuigen van het incident.