De Landelijke Recherche zoekt de identiteit van een onbekende jongen. Foto’s van het kind doken op bij een onderzoek. In de uitzending van Opsporing Verzocht op dinsdag 15 november roept de politie de hulp van het publiek in.

Alle zaken die in de uitzending aan bod komen op een rijtje:
- Identiteit onbekende jongen gezocht
- Amstelveen: overval op een groothandel in diamanten
- Brussum: ramkraak bij een juwelier
- Rotterdam: woningoverval op een 87-jarige vrouw
- Amsterdam: steekincident
- Purmerend: diefstallen bij een caravanbedrijf
- Tilburg: inbraak in een woning
- Krommenie: liquidatie van Eaneas Lomp

Uiteraard wordt er een terugkoppeling gegeven over de resultaten van de vorige uitzending.

Camera in beeld

In de uitzending wordt uitleg gegeven over Camera in Beeld. De politie vraagt iedereen die een particuliere camera buiten aan zijn huis of bedrijf heeft geïnstalleerd mee te doen aan Camera in Beeld. Door zich aan te melden, weet de politie waar buiten camera’s staan. Hoe beter de politie in kaart heeft waar camera’s hangen, hoe sneller er belangrijke informatie beschikbaar is en er dus een grotere kans bestaat op een snelle oplossing van een zaak.
Aanmelden is eenvoudig en kan hier op politie.nl.

Uitzending

Opsporing Verzocht is dinsdag 15 november van 20.30 uur tot 21.20 uur te zien op NPO 1. Op woensdag 16 november rond 11.40 uur is de herhaling op NPO 2. Met uw tablet, laptop of smartphone kunt u ook kijken op het second screen via live.politie.nl. Wilt u de zaken nog eens terugkijken? Kijk dan op deze speciale pagina van Opsporing Verzocht.