KROMMENIE - Woensdagavond hebben twee mannen geprobeerd een woning binnen te dringen aan de Kervelstraat. Hierbij raakte de 71-jarige bewoner lichtgewond. De politie heeft een onderzoek ingesteld en is op zoek naar getuigen.

Rond 23:00 uur ‘s avonds werd bij de woning van de man aangebeld. Toen hij opendeed stonden hier twee mannen waarvan één van hen zich voordeed als politieagent. Hij begon een gesprek, maar viel samen met zijn handlanger plots het slachtoffer aan. Deze liep hierbij lichte verwondingen op aan zijn gezicht. De 71-jarige man begon te roepen, waardoor de twee verdachten waarschijnlijk schrokken en besloten ervandoor te gaan. Zij renden in de richting van de Pinksterbloemstraat.

Signalement
De verdachten werden qua leeftijd geschat op 25 jaar en hadden beide een licht getinte huidskleur. De verdachte die zich voordeed als politieman had zwart kort haar, was glad geschoren en had een breed postuur. De andere persoon was wat kleiner in postuur.

Getuigenoproep

De politie roept getuigen op zich te melden. Heeft u rond 23:00 uur deze mogelijke daders gezien in de buurt van de Kervelstraat? Heeft u een camera in de omgeving en eventueel beeldmateriaal van verdachte personen? Of heeft u andere informatie over deze zaak? Neem contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844, bel anoniem met Meld Misdaad Anoniem (0800-7000) of stuur uw tip/ beeldmateriaal toe het tipformulier.

2021229559