ZAANDAM - Op zaterdagavond om 19.30 uur is een medewerkster van een levensmiddelenwinkel beroofd. Na sluiting van de winkel liep zij met enkele collega’s in de Lobeliusstraat en werd aangesproken door een man welke haar bedreigde met een mes. De man dacht haar de dagopbrengst van de winkel te kunnen ontfutselen, maar die had zij niet. Uiteindelijk ging hij er vandoor met medeneming van enkele persoonlijke spullen van het slachtoffer.


De man voldoet aan het volgende signalement, ongeveer 22 jaar oud, 1.80 meter lang, donkere huidskleur, gekleed in een zwarte jas, muts, joggingbroek en schoenen.

De vrouw heeft aangifte gedaan. Haar is slachtofferhulp aangeboden. De politie stelt een onderzoek in naar de beroving. De politie roept getuigen op zich te melden via 0900-8844. Mocht u op een andere manier weten wie bij de beroving betrokken zijn dan horen wij dat graag. Dat kan anoniem, bel dan misdaad anoniem via 0800-7000. De politie neemt ook graag kennis van eventuele beelden, ook van dashcams uit die buurt op dat tijdstip. U kunt ze uploaden via dit formulier onder vermelding van 2021010898.