WORMERVEER - Op zaterdag 20 februari is een 45-jarige man uit Krommenie tussen 18.45 en 19.30 uur ernstig gewond geraakt op vermoedelijk het fietspad nabij de Prins Clausbrug. De politie is op zoek naar getuigen.


Het slachtoffer kwam rond 19.45 uur thuis met een bebloed hoofd. De man vertelde zijn partner dat hij waarschijnlijk door een passerende scooterrijder of bromfietsbestuurder, van zijn fiets was getrapt. Meer kon de man zich niet herinneren en wilde hier verder ook niets mee. Toen het slachtoffer echter niet kon slapen van de pijn, werd de ambulance gebeld die de man meenam naar het ziekenhuis. Hier bleek dat de Krommenieër meerdere ribben had gebroken en ander inwendig -en hoofdletsel had opgelopen.

Getuigen en beelden gezocht
De politie doet onderzoek naar de toedracht van het letsel van het slachtoffer en is op zoek naar getuigen om te achterhalen wat er precies gebeurd is (mishandeling, aanrijding of valpartij). Heeft u iets gezien tussen 18.30 en 19.45 op of in de omgeving van de Prins Clausbrug? Of heeft u andere informatie die belangrijk kan zijn voor het onderzoek? Neem dan contact op de politie via 0900-8844. Ook komt de politie graag in contact met mensen die in het bezit zijn van (beveiligings)camera’s rondom die omgeving. De beelden kunnen worden geüpload via politie.nl/upload.