Acces Bars met onverBloemd integraal therapie

Door Redactie op Donderdag 5 juli 2018, 10:42 uur  lichaam, behandeling, barsBron: https://www.ilsebloem.nl/


Acces Bars met onverBloemd integraal therapie
Verheug jij je op je vakantie of duurt dat nog even?
Zit je hoofd vol met allemaal “ik moet nog” dingen?

En wil je die rust en ontspanning ervaren met een Access Bars behandeling?
Het enige wat jij hoeft te doen is ontvangen.

Access Bars is een zachte behandelmethode waarmee je het lichaam in staat stelt om oude patronen, gedachten en ideeën en overtuigingen los te laten. Daardoor ontstaat er ruimte en die ruimte kun je gebruiken om het leven te leven waarnaar je verlangt.

Hoe werkt Acces Bars?
Je ligt op mijn behandeltafel, je ligt ontspannen en volledig gekleed. Ik raak heel zachtjes punten aan op je hoofd.

Er zijn 32 punten en deze zijn verbonden met een aantal levensgebieden die voor jou en mij belangrijk zijn: geld, relaties, vreugde en verdriet, controle, heling en nog zoveel meer.

Op al deze levensgebieden heb je overtuigingen gevormd, hoe het leven in elkaar moet zitten, hoe jij in elkaar zit en daaromheen heb jij je eigen patronen gevormd die je hebt vastgezet in je hoofd en in je lichaam. Lichaam en geest zijn met elkaar verbonden.
Door een van de punten aan te raken en deze correspondeert met een levensgebied, stel je het lichaam in staat om oude ballast los te laten. Moeiteloos en met gemak.

Na de behandeling heb je in het minste geval het gevoel dat je een heerlijke massage hebt gehad en in het beste geval verandert je hele leven ten goede. En de werking van de behandeling werkt nog weken door.

En omdat ik graag geef en ik wil dat jij ervaart om te ontvangen, betaal je geen €65 voor een behandeling maar €49 en deze korting is alleen geldig tot en met 18 juli.

Gun het jezelf en maak kennis met mij en met Access Bars.
Hartegroet, Ilse Bloem
www.ilsebloem.nl