ZAANDAM - Veel mensen kunnen erover meepraten: het eeuwige gevecht tegen overtollige kilo’s. Als alle diëten niet het gewenste resultaat hebben opgeleverd ontstaat er frustratie en worden ze er hopeloos van. Vindt je het ook moeilijk om af te vallen? En als je eenmaal bent afgevallen vindt je het nog lastiger om op dat gewicht te blijven? Heb je ook al verschillende diëten gevolgd en viel het resultaat elke keer tegen. Misschien had je na het dieet zelfs meer gewicht dan toen je met het dieet begon. Teleurstelling alom maar toch er is een prima alternatief: hypnotherapie.

Blijvend afvallen lukt wel

Weet je wat volgens onderzoek echt een goed resultaat oplevert wat betreft afvallen en dan op gewicht blijven? Hypnotherapie komt heel goed uit de bus. Dat komt doordat je met behulp van hypnotherapie niet, net als bij een dieet, afvalt door middel van je bewuste wilskracht. Nee, je valt af omdat je gebruik maakt van je onbewuste geestkracht. Dat gaat veel makkelijker en effectiever en is gewoon vol te houden, jaar in jaar uit.

Waarom met hypnotherapie afvallen

Het is gewoon ontzettend lastig om de juiste dingen te eten want overal zijn er verleidingen. En dan de stress waar we veel mee te maken hebben omdat we het misschien druk hebben, of niet lekker in ons vel zitten of om een andere reden. En wat doen veel mensen die stress hebben: lekker snoepen. En wat doen mensen vaak om zichzelf te troosten of te belonen: lekker snoepen. En waarom? Ze hebben dan even een lekker gevoel. Meestal hebben ze het niet eens door omdat ze het onbewust doen, het zit in hun systeem en is geautomatiseerd.
Wat we doen maar ook wat we niet doen en hoe we ons voelen wordt voor het aller grootste deel bepaald door ons onbewuste. Het onbewuste in namelijk veel krachtiger en slimmer dan ons bewuste. Het mooie van hypnotherapie is dat de onbewuste processen snel en makkelijk verandert kunnen worden waardoor je niet meer automatisch gaat snoepen als je bijvoorbeeld stress of verdriet hebt of jezelf wilt belonen.

Heerlijke diepe ontspanning
Veel mensen kennen hypnose van toneelhypnose waarbij de gehypnotiseerden allerlei vreemde opdrachten uitvoeren. Daardoor rust er een zeker taboe op hypnose en dat is heel jammer. Hypnose is in feite niets anders dan een diepe ontspanning met een geconcentreerde focus . Die ervaar je in je dagelijks leven regelmatig als je bijvoorbeeld heel geconcentreerd ergens mee bezig bent of een boek leest waardoor je nauwelijks merkt wat er om je heen gebeurt. Hypnose is gewoon een mooie manier om met het onderbewuste te werken. Jij blijft zelf de controle behouden, je weet precies wat er gebeurt tijdens de sessie en je komt er altijd weer uit!

Lekker slank de zomer in

De zomer is in aantocht en daar wil je toch lekker van genieten? Past je favoriete (bad)kleding niet meer of wil je nieuwe kopen? Of durf je jezelf niet in luchtige kleding te vertonen omdat je je schaamt voor je lichaam? Als je nu besluit om je gewicht aan te pakken kun je optimaal genieten. Wie wil dat nou niet?

Kijk hier voor meer informatie