LANDSMEER - Heb jij al diverse diëten geprobeerd, maar zonder blijvend resultaat? Heb jij geen tijd om uren te trainen in de sportschool? Of ben jij door medische redenen niet in staat om te sporten? Dan biedt Body Control totaal een uitkomst.

Onze methode werkt op basis van de werking van het lichaam. De enige manier om vet te verliezen is namelijk door het te verbranden. En dat doen onze methodes. Wij bieden verschillende op elkaar afgestemde behandelingen.”

De Eetlijn
Bij Body Control Totaal werken we met het gezondheidsprogramma De Eetlijn. Ben je al lange tijd op zoek naar een GEZONDE(re) manier van leven?

Heb je vage klachten die maar niet overgaan? Wil je een GEZOND(er) gewicht? Ben je op zoek naar informatie over goede voeding? Wil je weer gaan bruisen van energie? Stop dan nu met zoeken, want De Eetlijn zou dan precies kunnen zijn waar je naar op zoek bent!

De Myo-balance

Met het Myo-balance afslanksysteem raak je op snelle en verantwoorde wijze de nodige centimeters kwijt. Met deze individuele behandeling verbrand je in korte tijd overtollig vet en worden tegelijkertijd de spieren versterkt. Een behandeling duurt slechts 17 minuten en geeft blijvend resultaat! Naast het behandelen van overgewicht wordt het systeem ingezet voor het versterken van de spieren, het verbeteren van de doorbloeding en het verstevigen van de huid. Een totale kuur van tien behandelingen in drie á vier weken resulteert in zichtbaar en meetbaar verlies van centimeters!

De L ipo- balance

Body Control Totaal heeft een behandelmethode waarbij overtollige vetcellen worden afgebroken en via de natuurlijke weg door het lichaam worden afgevoerd. Deze behandelmethode staat bekend onder de naam ‘Ultrasound’ en cavitatie.

Ultrasound werkt door middel van geluids- en drukgolven die de celmembraan van de vetcellen doorlatend maken. Het vrijgekomen vetweefsel (triglyceriden) wordt omgezet en via de gebruikelijke lichaamsmechanismen worden afgevoerd. Ultrasound zorgt er dus voor dat het lichaam de vetcellen gemakkelijker kan afbreken en afvoeren.

Body Control Totaal viert Feest!

Body Control Totaal bestaat 7 jaar en dat willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom viert Body Control Totaal 7 weken lang feest! Ik hoop dat wij nog heel lang mensen kunnen helpen. Zonder onze klanten en relaties hadden we dit nooit kunnen realiseren.

Daarom wil ik iedereen bedanken voor het vertrouwen in de afgelopen jaren. En pakken we 7 weken lang uit, met speciaal voor jouw, 7 spectaculaire aanbiedingen!

Kijk voor de 7 spectaculare aanbiedingen op www.bodycontroltotaal.nl/category/blog/ of bel voor onze vrijblijvende introductiebehandeling naar 020-482 45 30.