ZAANDAM - Keukenloods.nl organiseert op dinsdag 12 juli een banenmarkt om nieuw personeel te werven. Het bedrijf groeit en is op zoek naar veel nieuwe collega’s.


‘‘Kom sfeer proeven en ontmoet je toekomstige collega’s!’’ is te lezen op hun website. Keukenloods.nl heeft inmiddels 14 filialen welke zijn verspreid over het hele land. Met deze banenmarkt wordt met name gefocust op het vinden van nieuw personeel in de keukenwinkels van Zaandam, Amsterdam, Almere en Alkmaar. Tevens staan er diverse vacatures open op het hoofdkantoor welke in Opmeer is gelokaliseerd.

Daarom organiseert Keukenloods.nl op dinsdag 12 juli hun allereerste banenmarkt. Deze vindt plaats van 18:00 tot 20:00 uur bij Keukenloods Zaandam. Samen met de medewerkers wordt er op deze avond met iedere kandidaat bekeken of er voor hem of haar een passende functie is.

Hier een greep uit de openstaande vacatures: er wordt o.a. gezocht naar keukenverkopers, weekendkrachten, servicemedewerkers, commercieel medewerkers, chauffeurs en een bedrijfsleider. Qua voordelen spreekt het bedrijf van goede verdiensten, commerciële bonussen, flexibele werktijden, doorgroeimogelijkheden en zelfs een inpandige sportschool (op het hoofdkantoor).

Deze banenmarkt is een hele laagdrempelige manier om kennis te maken met Keukenloods.nl. Dus ben je op zoek naar een baan en ben je geïnteresseerd in een nieuwe uitdaging in de keukenbranche? Grijp dan deze kans en ga op 12 juli zeker langs bij Keukenloods.nl XXL Zaandam.

Aanmelden is niet nodig, je kunt gewoon binnenlopen. Adres: Pieter Ghijsenlaan 18A, 1506PV Zaandam.

Alle openstaande vacatures kun je bekijken op de website: http://keukenloods.nl/vacatures. Heb je een vraag? Deze kun je stellen per mail :vacatures@keukenloods.nl. Je kunt ook bellen naar 0229-720900 of een WhatsApp bericht sturen naar 06-83046554.