KOOG AAN DE ZAAN - In het komende jaar blijft Atelier In de Hoge Hoed in Koog aan de Zaan een uitgebreid scala aan schilderworkshops en -lessen aanbieden voor mensen die lekker ontspannen creatief bezig willen zijn of hun artistieke talent willen verkennen of versterken. Of je nu je kunstzinnige vaardigheden wilt verbeteren of juist je creatieve potentieel wilt ontdekken, mijn workshops bieden diverse technieken en onderwerpen. Van het experimenteren met gemengde technieken tot het creëren van levensechte portretten met behulp van de Vullow-techniek.

Mijn workshops zijn toegankelijk voor iedereen, ongeacht je ervaring in schilderen. Ik geloof dat schilderen niet alleen een kunstvorm is, maar ook een heel fijne manier om rust en ontspanning in je leven te brengen. Het is een prachtige manier om het nieuwe jaar te starten, ongeacht je vaardigheidsniveau. Alle workshops en lessen zijn altijd inclusief het gebruik van materialen, verf, canvas etc. en een drankje en ook voor groepen te boeken, in het atelier in Koog aan de Zaan en op locatie, om je verjaardagsfeestje of een bedrijfsuitje te vieren.

In de schildercursus behandelen we wekelijks een nieuw thema en maak je een schilderij op een canvasdoek. Met een strippenkaart kies je zelf op welke dag je mee doet. Een proefles is altijd mogelijk. In de workshop Levensecht Portret Schilderen kan iedereen een prachtig portret van geliefde, kind, idool of huisdier schilderen met behulp van lichtprojectie. In de mixed media workshop maak je een werkstuk op een canvasdoek met gemengde technieken. De Ontspannen Schilderen workshop op zondagochtend bied een heerlijk rustmoment. Wil je de basisbeginselen van het schilderen met acrylverf onder de knie krijgen, dan is de Startersles een goed start. In de schoolvakanties en 1 keer per maand op zondagmiddag kunnen ouders en grootouders samen met hun (klein-)kinderen komen schilderen. In de keramiekcursus neemt Femmy Veeloo je mee in de wondere wereld van keramiek. En we gaan ook lekker door met de schildercursus voor kinderen van 8 t/m 13 jaar op woensdagmiddag.

Programma voor januari, februari en maart 2024

Meer informatie en aanmelden voor de lessen en workshops kan op www.indehogehoed.nl of door een Whatsapp-bericht te sturen naar Fiona 06-50428820