ZAANSTREEK - Op Zondag 23 april geeft drs. Kimberley Muusse een Clinic Sportpsychologie. Dit doet zij tijdens de Kick-off van het zomerseizoen 2017 van de vereniging Schaatstrainingsgroep Zaanstreek (STG Zaanstreek). De vereniging presenteert die zondag haar gevarieerde trainingsprogramma. De jeugd kan meedoen aan de eerste skeelertraining van dit seizoen. Het gehele programma is toegankelijk voor iedereen en wordt gehouden van 11.45 tot 15.00 uur in Sporthal De Struyck aan de Prof. Struyckenstraat 9 in Zaandam.

Om 11.45 ontvangt STG Zaanstreek de belangstellenden van jong tot oud in de kantine met een kop koffie. Om 12 uur wordt het zomerprogramma gepresenteerd: alle activiteiten die STG biedt ter voorbereiding van een succesvol winterseizoen. Daar horen skeeler-, loop- en wielertrainingen bij, maar nog veel meer extra’s, speciaal voor de jeugd!

Om 12.30 uur start de Clinic sportpsychologie. Drs. Kimberley Muusse geeft voorlichting over de invloed van de eigen mindset op de prestaties van de schaatser. Wat doet faalangst met een sporter en wat is gezonde spanning voor een wedstrijd? Kimberley Muusse is afgestudeerd sportpsycholoog en zelf succesvol marathonschaatser op landelijk niveau.

Om 13.30 uur start de allereerste skeelertraining van dit seizoen voor de jeugd in de hal. Deze training is ook toegankelijk voor kinderen die nog geen lid zijn maar het misschien wel willen worden. Neem eigen skeelers, helm en verdere bescherming mee!

De gehele bijeenkomst is gratis toegankelijk voor leden en niet leden van STG Zaanstreek. Meer informatie is te vinden op www.stg-zaanstreek.nl, de facebookpagina van STG Zaanstreek of bij het secretariaat via 06-44656396.