ZAANDAM - Waarbij vele nieuwe huiseigenaren hun geluk niet op kunnen, is bij het inrichten van de woning. Het is de perfecte manier om je grootste fantasieën werkelijkheid te laten worden. De mooiste eettafel verlichting, een gezellige zithoek, en het grootste zachtste bed dat er is. Wil je een keuken kopen? Dan let je natuurlijk op de stijl, opstelling, en de kleuren die je gebruikt. Weet je precies hoe dat totaalplaatje eruit moet zien? Dan leuk je je keuken helemaal op met de leukste gadgets en accessoires. Lees snel verder en raak geïnspireerd!


Wijnkoelkast
Wat in de keuken van een echte wijnliefhebber écht niet mag ontbreken, is een wijnkoelkast. Voor de connoisseur die de mooiste flessen meeneemt van zijn wijnreizen is een wijnkoelkast de ideale toevoeging aan een bourgondische keuken. In een geavanceerde wijnkoelkast houd je verschillende wijnen op hun ideale temperatuur, waardoor je ze perfect uitserveert tijdens een gezellig etentje.

Kookeiland
Sommige zien het als een probleem en anderen weten precies wat ze ermee moeten: te veel ruimte. In een keuken los je dit “probleem” perfect op met een kookeiland. Het zorgt voor extra werkruimte en is een gezellige plek om samen te komen met familie en vrienden. Daarnaast creëer je tal van extra opbergruimte waardoor je keuken er altijd netjes en opgeruimd uit ziet!

Rekjes en plankjes
Wat zorgt voor een knusse uitstraling en een must is in de keuken van een kookliefhebber, is een rekje of plankje. Het is een efficiënte manier om je keuken op te leuken en al je spullen op te bergen. Hang je keukenplanken, messen of mokken eraan op, of stal het mooiste servies dat je hebt erop uit. Zet er daarnaast al je kruiden op de wandplanken en laat zien wie de echte chef is!

Kokendwaterkraan
Tot slot is een luxe en ruimtebesparende toevoeging aan je keuken een kokendwaterkraan. Hiermee stroomt er in een handomdraai kokend water uit je eigen kraan. Ben je van plan een grote pan soep of pasta te maken? Met een kokendwaterkraan heb je in een mum van tijd al het kokende water dat je nodig hebt. Dit is tijdbesparend, maar zorgt er ook voor dat je zo min mogelijk energie gebruikt bij het opwarmen ervan!

Met de leukste toevoegingen maak je de keuken iedereens favoriete plek om te zijn. Bewaar je mooiste wijnen in een wijnkoelkast en serveer ze bij een gezellige borrel rond een kookeiland. Hang daarnaast een rek of plank op, om al het moois dat je hebt uit te stallen. Bespaar tot slot ruimte in de keuken met een kokendwaterkraan. Toe aan nog meer keuken inspiratie? Online is er genoeg te vinden voor de keuken van je dromen!