ZAANDAM - Is een vis op zoek naar water? Nee. Zoals een vis één is met water en zich erdoor beweegt, zo zijn mensen één met energie en bewegen we ons door energie.

Vanuit stilte brengen de Chakra’s energie in beweging en helpen ons inzicht te krijgen in ons eigen doen en laten. Helderheid te creëren en de verbinding te ervaren in onze emoties en gedachten.

Lees hieronder de stappen die ervoor zorgen dat je na afloop weer in contact staat met je ware natuur en potentie.

Yin yoga
We beginnen met Yin Yoga. Deze yogavorm brengt je in je lichaam. Door te ontspannen geeft je lichaam heldere inzichten in dat wat er werkelijk leeft in jezelf. Waardoor je toegang krijgt tot de subtielere energie.

Ajna - Voorhoofd chakra
Spiritualiteit, persoonlijkheid, distribiteur van spirituele energie. Intuitie.

Manipura - Solar plexus chakra
Sympathie, verlangens, macht, openhartigheid. Spijsvertering.

Helende chakra visualisatie
Via geleide visualisatie maken we een helende chakra reis door de subtiele energie. Je bekijkt en onderzoekt je emoties, patronen, verwachtingen, gedachten en verlangens in connectie met de energie van de chakra’s. Hierdoor ontstaat er verbinding met het zelfhelende vermogen van je lichaam, de verwondering in de geest en een liefde in onze emotionele zijn.

Muladahra - Basis chakra
Wil om te leven, veiligheid. Seksualiteit.

Svadisthana - Onderbuik chakra
Plezier, comfort, wijs gebruik van voedsel, seks. Voortplanting

Anahata - Hart chakra
Liefde, wijsheid, compassie, devotie. Bloedsomloop.

Sharing cirkel
Door oude verlangens, verwachtingen, emoties en patronen de ruimte te geven ontstaat er een mogelijkheid tot spreken/stilte vanuit een oprechte eerlijkheid in het moment.

Dit heet ook wel Satsang: een ontmoeting van helderheid in eenvoud, een moeiteloos zijn en niet zijn zonder specifieke technieken en methode. Een (h)erkening van wat altijd in de stilte aanwezig is, je ware natuur, bewustzijn en potentie.

Vishuddhi - Keel chakra
Creativiteit, plannen, manipuleren. Communicatie.

Sahasrara - Kruin chakra
Bestaan, bevrijding van karma. Meditatie.

Meditatie geur reis
Deze afrondende mediatie helpt je om te integreren en om opgeruimd en vitaal je pad verder te bewandelen. Dit laatste ontspanningsmoment wordt ondersteund door een mini-massage en de helende geuren van heerlijk ruikende etherische oliëen.

Maximaal 15 deelnemers.

Aanmelden kan hier: https://yogadreams.opencontrolplus.com/club_portal/show_workshops/20539