ZAANSTAD - Eigenaren van oudere woningen in Zaanstad kunnen ook dit jaar meedoen aan de gezamenlijke inkoop van woningisolatie. Hierdoor kunnen zij hun woning tegen een scherpe prijs isoleren. Vorig jaar kochten ruim 350 Zaanse huiseigenaren gezamenlijk spouwmuur- en vloerisolatie in. Vanwege dit succes wordt de actie dit jaar herhaald. Omdat de landelijke overheid 20% subsidie geeft op isolatiemaatregelen, is het nu bovendien nóg aantrekkelijker om mee te doen.

Tot en met 31 maart kunnen geïnteresseerden zich gratis en vrijblijvend voor de actie inschrijven via www.winstuitjewoning.nl. Na de veiling onder de aanbieders ontvangen de inschrijvers een aanbod van de aanbieder met de laagste prijs. Pas dan beslissen de woningbezitters of zij hun woning willen laten isoleren.

Maandag 6 maart Energiecafé

Belangstellenden voor isolatiemaatregelen zijn van harte welkom bij het Energiecafé op maandag 6 maart om 19.30 uur in het St. Michael College aan de Leeghwaterweg 7 in Zaandam. Tijdens deze avond wordt informatie gegeven over de inkoopactie.

Te veel brieven verstuurd

Alle woningeigenaren in Zaanstad met een huis van vóór 1976 ontvangen een informatiebrief over de actie. Per ongeluk hebben ook huiseigenaren met een huis van 1976 of later een brief ontvangen; zij kunnen de brief als niet-verzonden beschouwen.