KROMMENIE - Loopt je hoofd over, heb je moeite om de informatie vast te houden, voel je spanningen in je buik, ben je bang dat je een black out krijgt?

Ik kan je helpen om meer ontspannen te zijn, al je beperkende overtuigingen los te laten door door Access Bars.
Deze krachtige methode helpt je om kalmte en rust te krijgen en kom je makkelijk(er) de examenperiode door. Ik weet maar al te goed welke druk er op je kan rusten als je voor een examen staat.

Wist jij dat er 32 punten op je hoofd zijn die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen. Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je hebt opgeslagen. Na een behandeling van Access Bars heb je op z’n minst het gevoel dat je een heerlijke massage hebt ontvangen en in het beste geval is je leven veranderd.

Tijdens een Access Bars-behandeling lig je met je kleren aan op de behandeltafel en ik raak de 32 punten op je hoofd lichtjes aan. Door het aanraken van de punten, gaan de banen tussen de punten stromen en kunnen zo hun energie loslaten. Alles wat voor jou overbodig is en waarvan jij (bewust of onbewust) bereid bent het los te laten, zal verdwijnen. Je krijgt hierdoor meer ruimte in je hoofd en ook de energie die eerst ‘opgeslagen’ was krijg je terug! Tijdesn de sessie hoef je niet te praten maar het mag natuurlijk wel. Het enige wat jij hoeft te doen is bereid te zijn om te ontvangen. Hoe kan hetnog beter dan dit....

Kosten : speciaal voor jou (student) kost een behandeling slechts €45,00 (normaal €65)

De behandeling duurt ongeveer 1 uur.

Meer informatie kan je vinden bij behandelmethoden: Access Bars.

Lieve groet, Ilse


Lees meer: http://www.ilsebloem.nl/news/examenvrees-of-examenstress-dan-is-access-bars-iets-voor-jou/