ZAANDAM - Ik ben opgegroeid in een ondernemers familie en daardoor had ik van kinds af aan al de wens om een eigen bedrijf te beginnen in de Zaanstreek.

Per toeval ben ik in aanraking gekomen met de opleiding schoonheidsspecialiste en ontdekte ik mijn interesse en passie voor beauty en medische sector. Ik heb door mijn gedrevenheid mijn opleiding versneld kunnen afronden en ben daarna gelijk gestart met mijn praktijk aan huis naast mijn baan als huidspecialist in één van de bekendste schoonheidssalons van Amsterdam (SOAP Treatmentstore) waar ik nog steeds werkzaam ben maar de functie Cosmetisch arts assistente heb bij Doctors at Soap. Sinds 3,5 jaar ben ik gevestigd in het pand aan Simon de Witstraat 76A, waar ik in samenwerking met Nancy Sweers (eigenaresse van SOKO Kappers) onder één dak zit.

Bij binnenkomst heerst er een rustige sfeer. Een strak interieur en hygiëne staan bij mij hoog in het vaandel. Bent u te vroeg en moet u even wachten? Dan kunt u plaats nemen in de wachtruimte met een magazine.

Missie

Ieder mens straalt van schoonheid. Desondanks heeft men toch onzekerheden. Daarom is het mijn missie om deze onzekerheden weg te nemen! Met behulp van hoogwaardige producten, correcte behandelingen en het juiste advies gaan we voor het beste resultaat. Haal jouw schoonheid van binnen, ook naar buiten! Geen vraag is te gek of raar en advies is altijd gratis!

Enthousiast geworden? Ik geef graag advies en sta altijd klaar om een gratis skincheck te geven.

Voor meer informatie kunt u kijken op: http://www.floorkliffen.com/