ASSENDELFT - Het Sociaal Wijkteam Assendelft-Westzaan start op 11 april weer met een nieuwe cursus "Aan de slag met je eigen kracht". Iedereen loopt weleens vast in het leven. Een heel normale zaak, en vaak geeft dat stress en zorgen. Het Sociaal Wijkteam Assendelft-Westzaan helpt bewoners uit Assendelft en Westzaan graag op weg met de training "Aan de slag met je eigen kracht"

In de training leert u uw eigen problemen aan te pakken. Op een leuke manier komen er diverse thema’s aan de orde en leert u met uw eigen kwaliteiten en mogelijkheden in te zetten om de negatieve spiraal te doorbreken.

Programma

Bijeenkomst 1: U maakt uw vraag/probleem duidelijk voor uzelf;

Bijeenkomst 2: U krijgt inzicht in uw eigen kwaliteiten;

Bijeenkomst 3: U onderzoekt uw eigen oplossingen, met de andere deelnemers samen; U krijgt inzicht in uw eigen netwerk; u leert vaardigheden om concreet hulp te vragen;

Bijeenkomst 4: U maakt uw eigen plan waarmee u uw probleem aan kunt pakken; voor de uitvoering hiervan maakt u afspraken samen met iemand uit de groep of een vertrouwd persoon uit uw netwerk.

Datum en locatie

U kunt de training volgen op diverse data en locaties:

Groep 1:
11, 18, 25 april en 2 mei 2019
13.00 - 15.00 uur
Buurtcentrum A3, Dorpstraat 386, Assendelft

Verdere informatie
Deelname aan deze training is gratis en wordt gegeven in een besloten groep waarin uw privacy wordt gewaarborgd. Na afloop ontvangt u een certificaat.

U kunt zich aanmelden via
• Sociaal Wijkteam Assendelft-Westzaan, T 075 2060019, E team3@swt.zaanstad.nl of via uw contactpersoon van het Sociaal Wijkteam.