ZAANDAM - Binnenkort start de actie ‘Shop Kras Win’ in Hermitage Shopping Zaandam. Vanaf 2 november tot en met 10 december kunnen consumenten krassen voor verrassende prijzen van de winkels uit het centrum.

Deze loyaliteitsactie is bedoeld om een extra impuls te geven aan dit gedeelte van het Stadshart. Het is een initiatief van de bestuursleden Martin Bergsma (De Koffiezaak) en Jeanette Ghatas (Délifrance).

De Actie

Bij een besteding vanaf €5 in de aangesloten winkels ontvangen consumenten gedurende de actieperiode een kraskaart. De kraskaarten worden uitgedeeld gedurende de looptijd van de actie, zolang de voorraad strekt.

Door een kraskaart open te krassen maakt men kan op een van de bijna 2400 prijzen. Daarnaast kunnen consumenten ook een kaart treffen waarmee zij mee kunnen dingen naar een aantal fantastische hoofdprijzen. Deze dient men tot en met 16 december ingevuld te deponeren in de actiebrievenbus bij Mediamarkt. Iedere deelnemer kan zo vaak deelnemen aan de actie als hij/zij kraskaarten heeft.

Bij welke winkels krijg je een kraskaart?

De kraskaarten worden weggegeven bij: Media Markt, Albert Heijn, Ekoplaza, Pathé, Eazie, Bleep, Takko, New Yorker, Roezemoes, Délifrance, De Koffiezaak.

Prijstrekking

Uit alle ingezonden kraskaarten met ‘gefeliciteerd’ worden prijstrekkingen verricht op:

  • Zondag 12 november (bij Ekoplaza)
  • zondag 26 november (bij Albert Heijn)
  • zondag 17 december (bij Media Markt)

telkens om stipt 15.00 uur.

De uitslag wordt gepubliceerd op de facebookpagina

https://www.facebook.com/HermitageZaandam