ZAANDAM - Bij Floorpassion vind je een uitgebreide collectie aan vloerkleden. Wanneer je graag een vloerkleed wilt toevoegen aan je interieur dan ben je hier aan het juiste adres. Diverse maten, uitvoeringen en stijlen maken het mogelijk om een geschikt vloerkleed te vinden voor elk interieur. Het is zelfs mogelijk om grotere vloerkleden te kiezen, die enkele meters breed en lang zijn. Voor een vloerkleed van 160 bij 230 centimeter kun je terecht in de online shop van Floorpassion. Het kan echter alsnog een uitdaging zijn om het juiste vloerkleed te kiezen. Zeker bij de aanschaf van een groot vloerkleed wil je er zeker van zijn dat je geen miskoop doet. Maar hoe kies je nu het juiste vloerkleed uit dat past in je interieur, in de juiste maat en kleursamenstelling?

Vloerkleed dat past bij je interieur

De zoektocht naar een geschikt vloerkleed dat past bij je interieur kan een hele opgave zijn. Toch heb je vaak al een bepaalde stijl voor ogen en zal een vloerkleed in eenzelfde look worden gezocht. Er zijn verschillende soorten vloerkleden beschikbaar, die passen bij unieke woonstijlen. Zo kun je selecteren op een moderne inrichting, maar ook gaan voor een meer landelijke uitstraling. Wellicht houd je meer van Bohemian of vintage en zoek je een vloerkleed in deze stijl. Daarnaast kan een vloerkleed ook uitstekend worden ingezet om een romantische woonstijl te accentueren. Er zijn genoeg zachte en comfortabele vloerkleden om een keuze uit te maken. Materialen variëren uit sisal, hoog- of laagpolig, wollig of strak gebonden kunststof. Voldoende keuze om het perfecte vloerkleed te vinden.

Maten en afmetingen van vloerkleden

Naast materialen kan ook op omvang en vorm worden geselecteerd in de online shop van Floorpassion. Zo zijn er ronde, vierkante en rechthoekige vloerkleden die elk een unieke uitstraling brengen aan je interieur. Vloerkleden komen in verschillende maten voor in het uitgebreide assortiment, variërend van 200 bij 200 of 200 bij 300 in de grotere uitvoeringen. Zelfs een vloerkleed van 160x230 centimeter kan hierin worden gezocht. Daarnaast zijn er uiteraard nog andere maten waaruit een keuze kan worden gemaakt. Het hangt er helemaal vanaf hoe groot of klein je wilt dat het vloerkleed is en hoeveel ruimte het mag innemen in de betreffende ruimte waar het zal worden neergelegd.

Zeker van je zaak

Om er helemaal zeker van te zijn dat je een juist vloerkleed met een omvang van 160 bij 230 centimeter hebt uitgekozen, is het mogelijk om een staaltje te bestellen. Gratis ontvang je dan een stukje van het vloerkleed thuis, zodat je de kleur kunt controleren en kunt voelen of het materiaal is wat je ervan had verwacht. Zo voorkom je een miskoop en kun je zeker zijn je keuze. Een vloerkleed van 160 x 230 centimeter koop je immers niet zomaar. Wanneer je hier een vloerkleed uitkiest, wordt alles in werking gesteld om er zeker van te zijn dat het vloerkleed aan je wensen voldoet.