ZAANDAM - Angela Ern was 22 toen haar wens in vervulling ging om als zelfstandig ondernemer een eigen kapsalon te runnen. En dat op een locatie waar eerder al een aantal ondernemers waren gestrand, hierin lag voor haar de grote uitdaging. Recent heeft zij het 10 jarige bestaan van Time for Hair met alle werknemers gevierd en is het bedrijf gezond. Zaandams Dagblad hield een interview met haar.

Angela heeft vorig jaar de zaak grondig laten verbouwen en werkt nu een jaar met dit team in het vernieuwde pand.
’Deze zaak is een grote verbetering ten opzichte van de vorige winkel. Het past beter bij onze uitstraling, en je merkt dat deze salon meer klanten trekt. Ik ben helemaal tevreden met de nieuw zaak. Echt superblij met de verbouwing.’

Ook vroegen wij een paar dingen over haar nominatie voor Zaanse Zakenvrouw van het Jaar 2018:
Jammer dat ik niet gewonnen heb natuurlijk, ik ga altijd voor de winst. Het feest was er niet minder om, we zijn als laatste weggegaan op die avond. Ik vind wel dat er een terechte winnaar is gekozen. Het is natuurlijk een keuze wat de jury het mooiste vond. Desondanks heb ik een leuke avond gehad.

Bij een vraag over toekomstplannen kwamen er wel al een paar dingen voorbij:
‘We willen natuurlijk in de toekomst nog groter worden, een nog grotere zaak openen. Met daarin een paar zonnebanken, en aangezien we al met een schoonheidsspecialiste werken, zouden er misschien wel wat bij kunnen komen later. Zodat we in de toekomst ons bedrijf nog verder te kunnen verbreden en zo een nog groter publiek trekken. Maar dat is natuurlijk voor ver in de toekomst pas. We hebben net verbouwd, dus we zitten nu nog wel even goed.

Wij van XYTO Media feliciteren Angela met haar nominatie voor Zaanse Zakenvrouw van het Jaar 2018, en wensen haar veel succes in de toekomst.