KROMMENIE - Sinds deze week staat er een enorme verhuisdoos langs de N8 bij Krommenie. Makelaar Kuijs Reinder Kakes heeft besloten haar kantoor in Krommenie in te pakken met een enorme verhuisdoos van 8x15x10 meter (lxbxh) als onderdeel van de nieuwe marketing campagne “Klaar om te verhuizen?”.

Met de huidige vastgoed markt zien we dat er door de grote vraag naar huizen een te kort aan huizen is die te koop worden aangeboden. De makelaar zal extra moeten opvallen in deze verkopersmarkt. Dit is een ludieke actie op deze drukbezochte plek en makelaar Robert de Joode verwacht dan ook dat deze actie de nodige aandacht zal trekken.

“Door dit soort unieke marketing acties proberen we de klant te overtuigen van het feit dat we ons als makelaar onderscheiden van de concurrentie. Als de verkoper zijn huis bij ons te koop zet of als iemand bij ons een huis koopt krijgt hij o.a.10 verhuisdozen van ons. Ook voor een afgesloten hypotheek en/of verzekering krijg je gratis dozen. Ook verloten we in samenwerking met Groeneveld Verhuizingen 3 kortingsbonnen van €250 op een verhuizing via de facebook pagina’s van KRK” aldus Robert de Joode.

Marketing consultant Mark Hoff vult aan “Als makelaarskantoor zijn wij elke dag bezig met het bedenken van innovatieve manieren om ons kantoor op een unieke wijze te kunnen presenteren, en de klant te bereiken. Door o.a. onze lokale kennis en onderscheidende on- en offline marketingtools, zoals dit ingepakte pand en een eigen landingspagina www.krk.nl/klaaromteverhuizen in combinatie met social media kanalen proberen wij ons als makelaar in deze drukke markt te onderscheiden. Dit onderscheiden met onze kennis doen wij al succesvol sinds 1922.”

OVER KUIJS REINDER KAKES MAKELAARS & ADVISEURS EN DYNAMIS

Kuijs Reinder Kakes Makelaars & Adviseurs heeft vijf vestigingen verdeeld over Noord-Holland en heeft ruim 60 medewerkers, waaronder 6 meewerkende vennoten. KRK helpt vastgoedvraagstukken op te lossen op divers gebied, zowel in zakelijk vastgoed als in de woningmarkt. De organisatie is een full service regionaal makelaars-, taxatie en financieel adviesbureau en de enige Dynamis partner in Noord-Holland. KRK onderscheidt zich door haar persoonlijke en frisse aanpak en jarenlang opgebouwde expertise (sinds 1922) en kwaliteit.

Dynamis heeft in Nederland het grootste netwerk voor het MKB en de particuliere sector met meer dan 400 medewerkers en 40 vestigingen. Dynamis staat bekend om haar lokale kennis, landelijke netwerk en de schaalgrootte. Ook hebben Dynamis en haar partners een eigen research afdeling, waardoor er, ten opzichte van de concurrentie, meer kennis van de vastgoedmarkt is.

Meer informatie vindt u op krk.nl