ZAANDAM - In Het Zaansch Klushuis is iedereen aan het juiste adres om goed te leren klussen. We geven verschillende workshops zoals: een workshop tegelen, timmeren, klussen, schilderen en elektra.

Soms zijn er speciale workshops zoals het maken van een houten kerstboom in december en in volgende maand, april, maken we een speciale lamp van koperbuis. De workshops zijn voor iedereen die graag wil gaan klussen maar niet de juiste kennis en/of vaardigheden bezit.

De workshops worden gegeven op vrijdagochtend, vrijdagmiddag, zaterdagmiddag en woensdgavond. Je kan je aanmelden via onze website! Kijk voor alle workshops, het rooster en voor aanmelding op www.hetzaanschklushuis.nl

We hebben een eigen workshopruimte in het centrum van Zaandam, waarin de cursisten aan hun eigen werkbank aan de slag gaan. Een workshop bestaat uit een stuk theorie en veel praktijk. Dus je gaat echt je eigen wandje tegelen en met elektrodraden aan de gang om je lamp te laten branden.

Bij de workshop timmeren maak je een eigen krukje van hout wat je mee naar huis mag nemen. Ook is er genoeg tijd om je vragen m.b.t. de klusproblemen te stellen . We werken in kleine groepen van maximaal 6 deelnemers dus er is veel aandacht voor elke cursist. Je werkt onder professionele begeleiding van de workshopleider Harry Timmerman, een all round vakman en al 18 jaar eigenaar van Klussenbedrijf Timmerman. Zijn jarenlange ervaring met alle soorten klussen wil hij graag met anderen gaan delen. Kortom....laat je inspireren en kom het maken in Het Zaansch Klushuis.