ZAANDAM - Op vrijdag 9 juni wordt er een klusworkshop gegeven in HET ZAANSCH KLUSHUIS. Deze workshop begint om 9.00 uur en duurt tot ongeveer 12.00 uur.

De workshop is voor iedereen die meer wil leren over allerhande klusproblemen in en om het huis.

Dus je kan dan denken aan het ophangen van schilderijen , lampen en kastjes. Hoe hang je iets waterpas op? Dit ga je zelf oefenen.

Je leert welke boor je moet gebruiken voor welk materiaal. Je gaat dit ook uitgebreid zelf doen. Je kan je in deze workshop helemaal uitleven met boren in hout, beton gips (plaat) en steen. Het verschil in de verschillende boormachines wordt ook goed uitgelegd.

Je leert alles over pluggen, schroeven en bijzondere bevestigingsmaterialen. Handige informatie zodat je de volgende keer in de bouwmarkt weet wat alles op het doosje betekent en welke, boor, plug of schroef je moet aanschaffen.

Het vervangen van een (keuken) kraan of het schoonmaken van het syfon komt ook aan bod evenals problemen met de stortbak van een toilet en het vervangen of repareren van een deurklink met slot. Heb je zelf een klusprobleem dan kan je dat in deze workshop aan de praktijkleraar voorleggen; hij zal je er dan alles over uitleggen.

Dus ben je het een beetje beu dat je altijd weer de buurman, je vader of die handige zwager moet inschakelen voor jouw klusjes….. Geef je dan op voor onze klusworkshop en doe het voortaan zelf!!