ZAANDAM - De grote zaal (Albert Heijnzaal) krijgt nieuwe stoelen! Na dik 18 jaar trouwe dienst komt het einde van de levensduur in zicht. Komende zomer worden de stoelen uit de zaal gehaald en worden nieuwe stoelen geplaatst. Een flinke operatie, die als resultaat heeft dat u in het nieuwe theaterseizoen meer beenruimte en dus meer comfort heeft in de Albert Heijnzaal.

De stoelen zijn aan vernieuwing toe. Kleine gebreken zijn steeds moeilijker te verhelpen en de bekleding is hier en daar flink versleten. Met de vervanging van de stoelen wordt meteen de beenruimte verbeterd. Bij de huidige stoelen is er gekozen voor een luchtbehandelingssysteem via de rugleuningen. Dit systeem heeft ervoor gezorgd dat de stoelen ‘dikker’ geworden zijn, en daardoor de beenruimte minder. Bij de nieuwe stoelen is gekozen voor een comfortabeler luchtbehandeling via de vloer.

Tegelijkertijd met het weghalen van de oude stoelen wordt ook de vloerbedekking vervangen en de zaal opnieuw geschilderd, waardoor we het nieuwe seizoen in een nieuwe frisse zaal kunnen starten.