ZAANDAM - Albert Heijn onder de snelweg A8 in Koog aan de Zaan is spectaculair verbouwd. De winkel van ondernemersfamilie Vos is nu twee keer zo groot, heeft een zeer ruim aanbod en beschikt zelfs over 140 gratis parkeerplekken. “Dinsdag 5 februari om 16.00 uur gaan we open”, zegt Masha Vos. “We krijgen daarbij hulp van kinderen uit de buurt. Zij zetten onze Albert Heijn letterlijk in de schijnwerpers, door te fietsen op hometrainers. Een Koogse dansschool zorgt voor een extra swingend tintje. Het wordt gezellig! Iedereen is van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.”

Er zijn tal van leuke openingsactiviteiten. De eerste 1.200 klanten krijgen bij besteding van 10 euro een kraslot waarmee je leuke prijzen kunt winnen, zoals kans op 1 minuut gratis winkelen. Op vertoon van de kassabon mag je op 5, 6 en 8 februari bij de foodtruck voor de deur een pannenkoek halen. In Koog aan de Zaan zijn vanaf 8 tot en met 10 februari speciale winkelmandjes verstopt. Wie er één vindt, mag het komen omwisselen voor een boodschappenpakket ter waarde van 25 euro. In de winkel en op de Facebookpagina is meer info over de openingsactiviteiten.

Nu ook zelfscan
In de glazen hal van de vernieuwde Albert Heijn zit een Gall & Gall met een gevarieerd aanbod sterke drank. Het assortiment van de supermarkt is vergroot van 10.000 naar ruim 18.000 artikelen. De winkel heeft een prachtige versmarkt waar groente en fruit langer vers blijven door een koele mist te verspreiden. Er zijn veel meer Bonusaanbiedingen te vinden dan voorheen. Het merendeel daarvan staat op het grote actieplein. Bij Albert Heijn Vos kunnen klanten nu ook boodschappen doen met zelfscan. Met de handscanner of je mobiele telefoon scan je tijdens het winkelen de producten of je scant zelf de producten bij de Scan&Go-kassa.

Cruyff Foundation
Na de heropening blijft het nog lang extra gezellig bij Albert Heijn Vos. Zo start op 18 februari een bijzondere spaaractie; informatie hierover komt onder andere op Facebook. “Ook geven we in maart een cadeau aan school De Lindenboom: een Schoolplein14 van de Cruyff Foundation en allerlei speeltoestellen.” Masha Vos is trots op de vernieuwde winkel en op het team van supermarktmanager Xander Smit. Zij hoopt dat klanten zich er snel thuis voelen. “Namens onze familie en het personeel nodig ik iedereen uit om langs te komen. Wij zijn ontzettend benieuwd naar de reacties.”