ZAANSTAD - Voor het centrum van Zaandam komt een nieuw bestemmingsplan. Maar hoe moet dat plan er precies uit gaan zien? Daar gaat de gemeente Zaanstad op woensdagavond 31 mei graag met u over in gesprek. De thema’s van deze avond zijn: wonen in het centrum en het centrum als verblijfsgebied.

De bijeenkomst op woensdagavond 31 mei is de laatste in een reeks. Eerder konden belangstellenden al met vragen en ideeën terecht op een informatiemarkt in de Rozenhof (10 april) en een thema-avond over ondernemen in het centrum (17 mei). Op 24 mei stond ook een themabijeenkomst gepland, maar deze is komen te vervallen. Het onderwerp van deze avond, het centrum als verblijfsgebied, komt nu aan bod op woensdag 31 mei.

Informatie en aanmelden

Wilt u ook actief meedenken, meepraten en uw mening geven over wonen in het centrum en/of het centrum als verblijfsgebied? Meldt u zich dan tijdig aan want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Na uw aanmelding krijgt u meer informatie over de locatie en de aanvangstijd. Kunt u niet bij de laatste bijeenkomst zijn, maar wilt u wél graag meepraten over het centrum van Zaandam?.