ZAANDAM - Op dinsdag 21 maart 2017 vindt de verkiezing van Beste Zaanse Zakenvrouw 2017 plaats in het Zaantheater. Bij deze alvast een tipje van de sluier m.b.t. het programma.

  • 15.30 uur: inloop
  • 16.00 uur: start programma in de Forbo zaal met dagvoorzitter Ellie Lust en gastspreker De Geluksprofessor Patrick van Hees
  • 17.00 uur: pauze
  • 17.20 uur: bekendmaking winnaars Beste Zaanse Zakenvrouw 2017
  • 18.30 uur: start netwerkborrel, incl. eten en drinken
  • 21.00 uur: afsluiting programma

Bestel nu je ticket(s) voor € 55,- (excl. btw) per ticket. Dit kan je doen op de pagina “Kaartverkoop”. Let op: de Early Bird aanbieding is niet meer geldig. Met het ticket krijg je toegang tot het volledig verzorgde evenement, incl. eten en drinken.

Tijdens de maaltijd en het netwerken na afloop van de verkiezing worden we muzikaal verwend door AfterNoon.

AfterNoon

AfterNoon bestaat uit drie zangeressen met een jarenlange muzikale ervaring, elk met hun specifieke geluid en samen helemaal kloppend. Sinds 1998 komen Dinah, Hetty en Karin elkaar tegen in verschillende workshops en formaties. Hun jarenlange samenzang maakt dat AfterNoon klinkt en blinkt als een goed geoliede machine. Zo eentje die je nodig hebt als je wat te vieren hebt.

AfterNoon is geen onbekende in het Zaanse. Ze luistert menig verjaardag, jubileum, bruiloft, receptie en bedrijfsfeest muzikaal op, en is inmiddels een vast gezicht bij hét wandelevent van de Zaanstreek aandewandel. Het standaard repertoire van AfterNoon is disco en dance classics. Maar zij draait haar hand niet om voor op maat gemaakt repertoire, zoals easy listening of jazz.