Wilt u een betonvloer laten storten en vlinderen? Door onze jarenlange ervaring met de betonvloer is West-Friesland Vloerenservice inmiddels dé specialist in de regio Noord Holland West friesland. Onze klanten zijn divers: zowel bouw bedrijven en aannemers als particulieren kunnen bij ons terecht een betonvloer. Wij bieden een betonvloer voor industriële doeleinden, maar ook glad afgewerkte, gevlinderde, betonvloeren met een hoge esthetische waarde kunnen wij maken.

Meer weten over een betonvloer laten storten? Neem dan een kijkje op onze website over beton; De betonvloer storten daar vindt u alles wat u altijd al wilde weten over de betonvloer.

Ruwe betonvloer laten storten

Betonvloeren voor fabriekshallen en bedrijventerreinen hoeven niet 'mooi' afgewerkt te worden. Ze moeten lang meegaan, zware belasting aankunnen en de veiligheid van de werknemers garanderen. We hebben ontzettend veel ervaring met ruwe betonvloeren storten, en al onze betonvloeren voldoen aan de geldende kwaliteitseisen.

Gladde gevlinderde betonvloer

Wilt u een betonvloer laten storten die er mooi glad uitziet? Dan gaan we na de betonvloer storten, de betonvloer voor u vlinderen met een zogenaamde vlindermachine. Door dit proces ontstaat een gladde betonvloer met de bekende wolkachtige look. Hoe langer we de betonvloer vlinderen, hoe gladder en vlakker het oppervlak wordt.
Een gevlinderde betonvloer past perfect in een mooi bedrijfspand, maar komen we ook steeds vaker in de particuliere woningbouw tegen.

Industriële betonvloer VLINDEREN

Betonvloer vlinderen kun pas je doen als het beton hard genoeg is om er op te lopen. Het overtollige water wat er nog op ligt wordt er met een watertrekker afgehaald. Dan gaat de vlindermachine de bovenste laag van het beton schuren daarna mooi vlak vlinderen door mooi glad oppervlak te krijgen.

Meer weten of een offerte aanvragen. Kijk hier