Zaandam - Op vrijdag 26 januari kan iedereen genieten van de Talentklas van FluXus. Tijdens het Talentenconcert laten de muziekleerlingen uit deze klas horen waarom zij zo goed zijn. Het concert vindt plaats in de Verkadezaal van FluXus, Westzijde 148 in Zaandam. Aanvang is 19.00 uur en de entree is gratis.

De Talentklas van FluXus laat ook in het nieuwe jaar weer van zich horen! De klas bestaat uit talentvolle en jonge muziekleerlingen die extra ondersteuning en kansen krijgen vanuit het kunstencentrum. Zo treden zij verschillende keren op in de Verkadezaal van FluXus, samen met andere talentvolle muziekcursisten.

Oog voor talent

FluXus vindt het belangrijk dat er oog is voor talent en wil er dan ook samen met de docenten, die lesgeven onder het dak van FluXus, alles aan doen om het aanwezige talent tot bloei te laten komen. Daarom is er jaarlijks plaats voor 20 talentvolle cursisten in de Talentklas. Na een auditie en een gesprek kunnen leerlingen worden toegelaten.

Winnaars Prinses Christina Concours

En talent hebben ze zeker! Zo heeft Paywast Ahmed, piano-leerling van Harry Koopman, een aanmoedigingsprijs gewonnen tijdens het afgelopen Prinses Christina Concours. Bij hetzelfde concours won Teddy Sicking, oud-viool-leerling van Sandra Wallner en oud-leerling van de Talentklas, de Donemus Prijs. Dit voor de beste uitvoering van een Nederlands hedendaags stuk.

Het Talentenconcert vindt in de Verkadezaal van FluXus plaats. Locatie is FluXus, Westzijde 148 in Zaandam. Aanvang is 19.00 uur en de entree is gratis. Voor meer informatie zie de agenda op www.fluxus.nl. Kun je helaas niet? Niet getreurd, op de volgende data zijn er weer Talentenconcerten: 23 maart, 6 april en 8 juni.