ZAANSTAD - “Wonen op of aan het water” pronkt de website van nieuwbouwproject Westhaven in Westknollendam. Nieuwbouw in dit pittoreske dorp speelt dan ook in op het weidse landschap en vele water van de regio. Niet voor niets dat de inschrijvingen voor de toewijzing van een woning razendsnel gaan. Geïnteresseerden kunnen zich nog steeds inschrijven voor een woning.

Nieuwproject Westhaven speelt in op rust en ruimte

Iets waar nieuwbouwproject Westhaven en andere nieuwbouw in Westknollendam op inspelen is de rust en ruimte van de omgeving. Waterwoningen op of langs het water kenmerken dit nieuwbouwproject op de grens van de stad en het buitengebied.

Woningzoekers uit de regio hechten nu eenmaal waarde aan het pittoreske landschap en karakter van de dorpen in de Zaanstreek. Met de variatie van plein-, kade- of waterwoningen biedt dit project een woonplek voor levensgenieters die in pure harmonie met het water willen wonen.

Geïnteresseerden voor dit project kunnen zich nog altijd online inschrijven voor interesse. Makelaars zullen woningzoekers op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen en toewijzing van woningen uit dit nieuwbouwproject.

Wonen aan de waterkant

Overal waar je kijkt in Westknollendam zie je groen en water om je heen. Op de grens van bebouwing en buitengebied kunnen de inwoners hier buitenleven door buiten te leven. Hier wordt dan ook gesproken van het ultieme vakantiegevoel, het hele jaar door.

Ondanks de hoofd verbinding met het water worden de huizen met alle nutsvoorzieningen aan de wal verbonden. Daarbij zijn de woningen duurzaam opgebouwd met onder andere vloerverwarming, ondersteuning van pv-panelen en innovatieve installaties om te voldoen in energiebehoeften.

Lage energiekosten maken nieuwbouw populair

Naast de rustige ligging van dit nieuwbouwproject in de regio spelen de lage energiekosten een grote rol in de populariteit. Doordat de nieuwbouw volledig gasloos en bijna energieneutraal wordt opgeleverd profiteren bewoners van lage energiekosten, wat in de maandelijkse lasten tegenwoordig een behoorlijke hap kan zijn.

Doordat geïnteresseerden met de vaste kostprijs van nieuwbouw eenvoudig kunnen berekenen wat de maandlasten zullen worden weten woningzoekers bij nieuwbouw direct waar zij aan toe zijn. Door de hoge energieprijzen is nieuwbouw een steeds interessantere optie geworden.

Woonwensen voor wonen in Westknollendam

Omdat de inschrijvingen voor dit project razendsnel lopen is nieuwbouwplatform NieuwWonen Zaanstreek benieuwd naar de woonwensen van woningzoekers uit de regio. Woningzoekers kunnen hier alle persoonlijke voorkeuren doorgeven voor zowel koop- als huurwoningen.

Deze wensen worden gebundeld en indien dit overeenkomt met wensen van anderen wordt deze belangstelling onder de aandacht gebracht bij projectontwikkelaars en gemeenten. Vanzelfsprekend wordt er veilig en vertrouwelijk met gegevens om gegaan.

Na het invullen van woonwensen ontvangen geïnteresseerden als eerste alle ontwikkelingen over nieuwe projecten die aansluiten op de wensen van toekomstige nieuwbouw in Westknollendam.