Inmiddels hebben al veel mensen hun weg gevonden naar een van de afslankstudio’s van VormVitaal. Onze studio’s bestaan 7 jaar en worden geleid door de bevlogen eigenaars Karin en Annemiek.


Ook in Zaandam zit een studio van de afslankhit. Annemiek is heel blij dat ze 7 jaar geleden heeft besloten om een eigen studio te openen. “Dagelijks zie ik mensen gelukkig en stralend de deur uitlopen, dat is toch prachtig?”, vertelt Annemiek. “Natuurlijk is het ook hard werken en maak ik vaak lange dagen maar het is het allemaal waard als je weer een klant geholpen hebt zijn streefgewicht te bereiken”, aldus een enthousiaste Annemiek.

Wat is VormVitaal
Middels een zeer geavanceerd apparaat trainen we de spieren en zorgen we dat vet uit de cel gaat. Ook werkt het apparaat zeer goed tegen cellulite en een slappe huid. Sommige mensen komen om af te slanken maar er zijn er ook veel die van hun slappe vel af willen omdat ze bijvoorbeeld al veel zijn afgevallen. Ook mensen die een hekel hebben aan sporten zijn kind aan huis bij deze formule. Het is niet alleen het apparaat wat de formule zo succesvol maakt:voedingstips en een stuk psychologie maken VormVitaal tot een unieke ervaring. Er wordt gekeken naar de wens van de klant en wat daarvoor nodig is.

Zou het voor jou ook werken?
Om hierachter te komen, nodigen wij je van harte uit voor een intakegesprek en proefbehandeling met €20 korting.

Nu voor €49 (normaal €69)

VormVitaal Zaandam
Westzijde 156
06 10385420
Of boek zelf in via www.vormvitaal.nl