ZAANDAM - Mennistenerf ligt in de Rosmolenbuurt, aan de rand van het gezellige centrum van Zaandam. U kunt de vele winkels in het centrum lopend binnen 15 minuten bereiken en op ongeveer 100 meter afstand vindt u een grote supermarkt.

Meer dan wat ook is van belang dat elke (aanleun)bewoner zich thuis, welkom en goed verzorgd voelt. Daarom zet Mennistenerf zich in voor een warme, gastvrije en huiselijke sfeer, waar elke wens bespreekbaar is en waar iedereen zichzelf kan zijn.
Uiteraard is iedereen altijd van harte welkom. Wij vinden het belangrijk dat u als familie kunt blijven deelnemen aan het leven van onze bewoners. Dat kan variëren van een bezoek, de krant voorlezen, een wandelingetje maken of een activiteit ondernemen tot kleding wassen of begeleiding bij bijvoorbeeld bezoek aan de tandarts. Vaak kan u als familie goed aangeven wat voor de bewoner belangrijk is in het dagelijks leven.

Thuiszorg Dirk Prins

Uiteraard wilt u dat uw naaste zo lang mogelijk thuis blijft wonen. Soms is dat alleen mogelijk met hulp van anderen. Wij kunnen uw familielid bijstaan met hulp bij de medicijnen, de persoonlijke verzorging en verpleging. Wij hebben professioneel team klaar staan om ouderen 7 dagen per week te helpen bij de verzorging en verpleging.

Huishoudelijke zorg
De regering wil graag dat ouderen langer thuis blijven wonen, maar het kan gebeuren dat er hulp in de huishouding nodig is. Ook deze vorm van zorg kunnen wij leveren, alleen er wel een indicatie vanuit de WMO voor nodig. Onze medewerkers komen op de afgesproken tijd langs en voeren de werkzaamheden uit zoals ze zijn overeengekomen tijdens het intakegesprek. We stellen ons graag flexibel op en vragen regelmatig naar of alles naar tevredenheid wordt uitgevoerd.

Werken bij Mennistenerf

Uiteraard kunnen wij bovenstaande alleen uitvoeren met medewerkers die hart voor de zorg hebben. Ben jij of ken jij iemand die zich herkent hierin? Wij zijn altijd op zoek naar medewerkers en vrijwilligers die zich in willen inzetten voor onze bewoners en cliënten.