ZAANDAM - Voedsel allergiëen, spijverteringsproblemen etc. worden voornamelijk ontregeld door onderbewuste psychologie die je autonoom zenuwstelsel stuurt.

Mensen met voedsel allergiën gaan na een bezoek aan een diëtiste fanatiek aan de slag en worden meestal meer allergisch en voor meer voedsel in plaats van minder.

Mensen met gewichtsstoornissen (te veel of te weinig) gaan dieten en “cleansen” en jo-joen met hun gewicht en ontregelen de balans van hun vitaminen, mineralen, hormonen etc.

Digestive Psychology is in Ojai, California geboren en kijkt met Westerse wetenschap naar wat ayurveda al eeuwen weet: je emoties en psychologie sturen je eetgedrag én hoe je spijsveretring, immuun responds etc functioneren.

In deze unieke workshop leer je deze verbintenis op een holistische manier te begrijpen.

We starten de dag met een heerlijke flow les, gevolgd door lezing en heerlijke lunch. Na de lunch informatie over Yoga of eating en we sluiten de dag af met een Yin sessie rest&digest.

Workshop is in het Nederlands.

Prijs incl. lessen en lunch: €69,00

Aanmelden via:

https://yogadreams.opencontrolplus.com/club_portal/show_workshops/18074

About

Caspar Poyck geboren in nederland, zoon van yogaleraren, woont inmiddels

23 jaar in Californie waar hij degestive theraphy heeft ontwikkeld. Als facilitator voor een borstkanker stichting, public speaker, retraiteleider en prive therapeut, reist Caspar de wereld rond en helpt mensen hun relatie met voeding anders te benaderen. Dit is een unieke kans hem in Nederland mee te maken. www.WhatMakesYouEat.com

Eva Sophie Ridderikhoff is yogadocente (oa) werkzaam bij Yogadreams. Als eeuwige studente van het leven studeert zij altijd door, van yoga anatomie tot filosofie en is bezig met haar platform Yogarevalution