ZAANDAM - Op 28 februari organiseert Zaankanters voor Elkaar de workshop "Digitale nieuwsbrief maken". Deze workshop is gratis voor vrijwilligers in Zaanstad en duurt van 10.00 - 12.00 uur.

Ben je onderdeel van een vrijwilligersorganisatie en ben jij van plan om een nieuwsbrief te gaan versturen? Of ben je hier net mee begonnen, maar nog op zoek naar meer inzicht? Kom dan naar de workshop 'digitale nieuwsbrief maken'! De workshop is een combinatie van theorie en praktijk. We beginnen met te kijken naar het doel en de doelgroep van de nieuwsbrief. Vervolgens gaan we aan de slag. Na afloop van deze interactieve workshop kun je zelfstandig nieuwsbrieven opzetten, versturen en analyseren.

Let op! Voor deze workshop heb je een laptop of tablet nodig. Neem deze dus mee! Heb je deze niet? Laat het ons weten in jouw aanmelding. De workshop vind plaats op 28 februari van 10.00 - 12.00 uur in onze cursusruimte aan de Pieter Lieftinckweg 2 in Zaandam. In verband met beperkte plaatsen is aanmelden voor deze cursus noodzakelijk.

Voor informatie en aanmelden kun je contact opnemen met Zaankanters voor Elkaar via www.zaankantersvoorelkaar.nl of bel met 075-20 600 10