WESTZAAN - Ben jij het ook zo zat dat vervelende gevoel in huis te hebben? Dat het na al die jaren leven, verzamelen en tussendoor vervangen van meubels niet meer als geheel voelt en je omgeving ervoor zorgt dat je energie niet meer kan stromen ? Droom jij van een interieur waarin jij je helemaal Thuis voelt ?… Een huis omringd door kleur, jouw persoonlijke verhaal, jouw gevoel, maar met mijn durf en eigenzinnigheid?

Ben jij degene die durft, gek is op mooie items, houdt van een vleugje design en er nu eindelijk echt klaar voor is om helemaal ‘from scratch’ te beginnen? Ik kan zorgen voor het ultieme gevoel in jouw woning! Je bespaart tijd, energie en geld en voorkomt miskopen. Zorg dat je niet die bank koopt, nét in de verkeerde kleur of het kleed dat je huiskamer één geheel moest laten worden, maar wat het in werkelijkheid alleen maar erger maakt… Tijd om alles eruit te gooien en met een super tof plan aan de gang te gaan. Neem afscheid van dingen die je niet meer passen en investeer in een tof interieurontwerp. 

Als je huis jou laat stralen, met deze energie laat je de mensen om je heen stralen! Ik verras en inspireer je graag om met mijn interieurBOOST en ontwerp, jouw ziel terug te brengen in je huis! Met mijn gevoel en passie voor kleur, durf en eigenzinnigheid  help ik je graag om jouw huis te laten passen als een handschoen.

Niet doorsnee, maar net zo bijzonder als JIJ! Inmiddels heb ik veel mensen blij mogen maken met een prachtig interieur met een ziel, heb ik een kookstudio in mogen richten en werk ik met regelmaat voor o.a.: Flexa, Histor, Gamma en Karwei. Ook was ik uitgekozen om stylist zijn op het adviesplein van de VT Wonen & Design Beurs 2015 & 2016!

Ik hoor graag van je!

info@toetwonen.nl en bellen mag natuurlijk ook 06-12824409