Baby meisjes outfit inspiratie

Door Redactie op Donderdag 13 april 2017 10:13  uberleuk, broekje, stof


Baby meisjes outfit inspiratie

ASSENDELFT - Foto’s zijn een belangrijk onderdeel van de website van Uberleuk. Standaard krijg je van de leveranciers foto’s van de kleding, maar lang niet altijd zitten er foto’s van iemand die de kleding draagt bij. Dat is best wel jammer, want juist door dat soort zogenaamde “aan-foto’s” kun je laten zien hoe een kledingstuk valt, kun je inspireren door leuke combinaties te tonen én beeld spreekt vaak zoveel meer aan dan tekst. Belangrijk dus, goede foto’s. Een van mijn favoriete merken b*e*s*s levert helaas weinig “aan-foto’s”, waardoor de kleding online best lastig te verkopen is. Zelf heb ik niet van die kleine kindjes meer in mijn omgeving, dus ging ik op zoek naar kindjes die voor Uberleuk in een b*e*s*s outfitje op de foto wilden.

Een van de mooie baby meisjes die voor ons foto’s wilde maken was Deszmee. Deszmee kreeg een setje bestaande uit een lange broek en een t-shirtje, zodat ze het ook daadwerkelijk nu al kan dragen op mooie dagen.

Het broekje heeft een beetje een baggy model, waardoor het heerlijk draagt. De stof is natuurlijk te gek: een fijn tropisch printje in frisse kleuren. Gaaf detail: op de voorkant van het broekje zitten sierknoopjes. De taille en de boordjes zijn van een contrasterende grijze uni stof, dat zorgt voor een speels effect. 

Het t-shirt is mooi turquoise van kleur en voorzien van vlindermouwtjes. De tekst op de voorkant is gemaakt van dezelfde stof als het broekje: een vrolijke tropische print. Het boordje langs de hals is grijs, net als de boorden van het broekje.

Wat fijn is aan de lijn van b*e*s*s is dat alle kledingstukken op elkaar zijn afgestemd en dat er door het terugkeren van een aantal kleuren ook gecombineerd kan worden met bijvoorbeeld de unisex-lijn. b*e*s*s maakt hele leuke babykleding van goede kwaliteit tegen een fijne prijs: welke baby-mama houdt daar nu niet van?

Ben jij ook fan van b*e*s*s? Let me know!

Liefs,

Bonny van Uberleuk