ZAANDAM - Nog geen jaar na het overnemen is de Beautysalon van Dhr. Nasery uitgegroeid tot een groot succes.

‘’Sinds de overname van dit bedrijf, 10 maanden geleden heb ik mijn Beauty Centre op een hoger niveau kunnen brengen. Ik zag veel potentie in het bedrijf en dat zie ik nog steeds. Zo zijn we uitgebreid van een zonnestudio tot een complete beautysalon. We hebben nu een kapster, een schoonheidsspecialiste, een nagelstyliste, een wimperexpert en een specialist op het gebied van tanden bleken’’.

‘’Ik heb nog een aantal plannen voor mijn salon. Zo wil ik op korte termijn gaan werken met permanente make-up en wil ik later nog een tweede vestiging openen’’, zo vertelt Dhr. Nasery, eigenaar van Beauty Centre Zondag.

Beauty Centre Zondag straalt luxe uit, door de inrichting en door de kwaliteit die ze leveren. Door de maandelijks terugkerende aanbiedingen zijn ze voor alle klanten een van de aantrekkelijkste op het gebied van zonnen. Zo betaalt u voor 30 minuten zonnen maar €9,50 en dat onder de beste kwaliteit zonnebank.

Aanbieding: Kom zonnen en maak kans op een gratis fles zonnebrand t.w.v. 89,95 euro! Deze actie is geldig t/m 31 oktober 2018. De winnaar wordt bekend gemaakt op 31 oktober.

Contact
Blooksven 18, 1504 AN Zaandam
075 202 7363
www.beautyzondag.nl