Op 26 april verzorgt Mennistenerf een gezellige culinaire avond, deze keer staat de Balkan centraal. Het eten op de Balkan bestaat uit een mix van verschillende keukens. Zo zijn er veel gerechten die u zult herkennen vanuit de Italiaanse keuken. Ook de Turkse keuken is goed vertegenwoordigd en ten slotte zijn er nog veel hartige, volle typische Balkan gerechten.

Allereerst wordt er een heerlijke amuse geserveerd gevolgd door huisgemaakte goulashsoep. Op het buffet staat vervolgens onder andere een carrousel van salades, aardappelsalade en stokbrood met kruidenboter. Op het warme buffet staat een schaal met gegrilde kipstukjes met ananas en kervelroom, gebraden varkensribstuk met warme appeltjes, lamsgehaktballetjes met yoghurtsaus en in kruidenboter gebakken prei met paprika en ui. Na dit gevarieerde hoofdgerecht wordt er een verrassingsdessert uitgeserveerd. Uiteraard wordt de avond afgesloten met een heerlijke kop koffie of thee met bonbons. Voor iedereen is er dus wat wils.

Wilt u aan tafel bij Mennistenerf? U bent van harte welkom op vrijdag 26 april vanaf 18.00 uur, de kosten voor deze culinaire avond bedragen € 18,50 per persoon. U moet wel even van te voren reserveren. Doet u dat door te bellen met de receptie: (075) 6123262.