ZAANSTAD - Op zaterdag 4 en 11 november 2017 is de jaarlijkse Nationale Duurzame Huizen Route. De Duurzame Huizen Route is op zoek naar deelnemers die de deuren van hun duurzame woning willen openstellen.

Tijdens de opendeurdagen openen huiseigenaren van duurzame woningen hun deuren en delen hun kennis en ervaringen. De afgelopen jaren hebben veel huiseigenaren op deze manier nuttige tips en informatie gekregen. Gemeente Zaanstad ondersteunt dit initiatief en moedigt iedereen die duurzame maatregelen heeft toegepast aan om ervaringen te delen. Kleine of grote aanpassingen, dat maakt niet uit.

Help anderen met uw ervaring

Heeft u ervaring opgedaan met isolatie, warmtepomp of heeft u een geheel energiezuinige woning? En lijkt het u leuk om andere huiseigenaren te inspireren hun woning ook energiezuiniger te maken? Meld dan uw huis aan voor 4 en/of 11 november en wees een voorbeeld voor huiseigenaren die van plan zijn hun huis te verduurzamen! Uw ervaring brengt duurzaam wonen dichterbij en helpt anderen verder op weg. Wie zijn woning openstelt, ontvangt een leuk bedankje en maakt kans op een weekend weg.

Meld uw huis aan

U kunt uw huis aanmelden voor de Duurzame Huizenroute via de website www.duurzamehuizenroute.nl/zaanstad. Op deze website vindt u ook meer informatie over dit initiatief.