ZAANSTAD - Het stadshart van Zaandam heeft een spectaculaire verandering ondergaan. Maar daar blijft het niet bij. Voor het héle centrumgebied moet namelijk een nieuw bestemmingsplan komen. Tijdens een informatiemarkt op 10 april vertelt de gemeente Zaanstad u daar graag meer over. 

Want wat is een bestemmingsplan? Wat betekent dat voor u? Hoe ziet u de toekomst van het centrum van Zaandam? Tot hoe ver reikt het centrum eigenlijk? En hoe en wanneer kunt u meepraten? Dat en meer komt u te weten tijdens de informatiemarkt.

Waar en wanneer?
De informatiemarkt vindt plaats van 17.00 tot 20.00 uur in de Rozenhof, het overdekte winkelcentrum in het stadshart van Zaandam. Het is een inloopbijeenkomst, dus u kunt komen en gaan wanneer u wilt. Na 10 april volgt nog een aantal bijeenkomsten. 

Kunt u niet bij deze of de volgende bijeenkomsten zijn, maar wilt u wel meepraten over het centrum van Zaandam? Ga dan naar praatmee.zaanstad.nl. Momenteel gaat het gesprek op deze site vooral over de toekomst van het Hembrugterrein, maar vanaf 10 april komt ook het centrumgebied aan bod.