ZAANDAM - Inwoners die meer willen weten over de mogelijkheden voor woningisolatie zijn welkom bij het Zaanse Energiecafé. De Gemeente Zaanstad organiseert dit in samenwerking met het Duurzaam Bouwloket op dinsdag 30 januari in buurtcentrum De Pelikaan in Krommenie. Tijdens de bijeenkomst krijgen inwoners onafhankelijke informatie over dak, - muur en vloerisolatie en hoeveel daar jaarlijks mee te besparen is.

Zaankanters met een woning van voor 1985 kunnen nog tot 28 februari meedoen aan de gezamenlijke inkoopactie van woningisolatie door de onafhankelijke organisatie ‘Winst uit je woning’.

De inkoopactie bestaat uit drie onderdelen die elk een grote energiebesparing opleveren: isolatie van het dak, de spouw en de vloer. Door de isolatiemaatregelen met een grote groep huiseigenaren in te kopen, kan dit tegen een scherpe prijs.

Meer weten?

Inwoners zijn welkom bij het Energiecafé op dinsdag 30 januari in buurtcentrum De Pelikaan in Krommenie. De actie wordt daar toegelicht en bezoekers kunnen vragen stellen.

Wanneer: dinsdag 30 januari 2018

Waar: buurtcentrum De Pelikaan, Kervelstraat 185a in Krommenie

Hoe laat: 19.30-21.30 uur (de zaal is vanaf 19.00 uur open)

Lager energieverbruik

De gemeente Zaanstad streeft naar een lager energiegebruik voor huisbezitters, onder meer door woningisolatie te stimuleren. In de vorige isolatieacties zijn in totaal ruim 700 woningen geïsoleerd. Vanwege het succes wordt de inkoopactie herhaald. De inschrijftermijn is verlengd tot 28 februari 2018.

Gratis en vrijblijvend inschrijven

Via www.winstuitjewoning.nl kunt u zich gratis en vrijblijvend inschrijven. U vindt op deze website ook meer informatie over de actie.