WORMERVEER - Een pand aan de Witte Vlinderweg in Wormerveer is gesloten voor zes maanden na de vondst van strafbare goederen. Tijdens een controle vond de politie onder andere ongeveer 50 XTC-pillen, 30 gram hennep en vier vuurwapens. De strafbaarheid van de wapens wordt nog verder onderzocht. Daarnaast werden er 40 cobra 6 aangetroffen Het pand is per direct gesloten voor zes maanden.


Sluiting om pand uit drugscircuit te halen

Zaanstad heeft een streng sluitingsbeleid in de strijd tegen ondermijnende drugscriminaliteit. Dat betekent dat niet alleen bedrijfspanden maar ook woningen worden gesloten waar drugs wordt aangetroffen. De tijdelijke sluiting is niet alleen bedoeld om een einde te maken aan overlast en brandgevaar, maar ook om de aanloop van drugsgebruikers en criminelen te stoppen.

Melding maken via de politie of Meld Misdaad Anoniem

Melding maken van (vermoedens) van een hennepkwekerij of drugshandel kan bij de politie (0900-8844). Anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem. Zij zijn zeven dagen per week bereikbaar via 0800-7000. Anoniem melden kan ook via het online formulier:

www.meldmisdaadanoniem.nl/melden/