ZAANDAM - Op vrijdag 7 december, van 19.30 uur tot 23.30 uur vindt het jaarlijkse vrijwilligersfeest plaats in Proeverij de Koekfabriek. Georganiseerd door Zaankantersvoorelkaar in samenwerking met de gemeente Zaanstad. Dit jaarlijks terugkerende feest is er speciaal om de Zaanse vrijwilligers in de spotlights te zetten. Alle vrijwilligers konden zich opgeven en er is massaal en met veel enthousiasme gehoor gegeven aan de oproep. Een belangrijk onderdeel van het vrijwilligersfeest is de verloting van mooie geldprijzen.


Naast muziek, lekkere hapjes en drankjes, is er van alles te doen die avond. Zowel burgemeester Jan Hamming als wethouder Rita Noordzij zullen hun ervaringen delen en waardering uitspreken. Er is een fotohoek en een poffertjeskraam en DJ's zorgen voor sfeervolle muziek.

Verloting van prijzen
In totaal worden 10 prijzen van 500 euro verloot. Wethouder Rita Noordzij reikt de prijzen uit. De vrijwilligers kunnen de prijzen besteden aan hun initiatief of organisatie. Bijvoorbeeld een uitje met de vrijwilligers, onderhoud van het clubhuis, een goed doel of PR materialen.

Wat: vrijwilligersfeest
Wanneer: vrijdag 7 december van 19.30 uur tot 23.30 uur
Waar: Proeverij de Koekfabriek, Westzijde 188 in Zaandam