ASSENDELFT - De Reint Laan Jr. Brug in Assendelft krijgt een opknapbeurt. De brug krijgt onder andere een nieuwe besturingsinstallatie. In combinatie met de werkzaamheden aan de Reint Laan Jr. Brug vervangt de gemeente ook het asfalt van het fietspad parallel aan de Noorderveenweg in Assendelft (S154). De Reint Laan Jr. Brug en de Noorderveenweg zijn daardoor niet toegankelijk voor autoverkeer vanaf maandag 29 november 7.00 uur tot en met zaterdag 11 december 6.00 uur. Fietsers kunnen in de periode niet over de brug heen, maar wel onder de brug door.


Het asfalt van het fietspad parallel aan de Noorderveenweg in Assendelft, tussen de Middel in Westzaan tot de Dorpsstraat in Assendelft, wordt vervangen. Ook de aansluiting met de Vaartdijk en vanaf de Dorpsstraat tot aan de Parkrijklaan krijgt nieuw asfalt. De gemeente voert deze werkzaamheden tegelijk uit met de afsluiting van de Reint Laan Jr. Brug. Dat wordt gedaan om de overlast voor de weggebruiker zo veel mogelijk te beperken.

Omleidingen
Tijdens de werkzaamheden gelden omleidingsroutes. Ambulances, brandweer en politie kunnen het afgesloten werkterrein altijd passeren. De omleidingsroutes en meer informatie is te vinden op buitengewoon.Zaanstad.